Kefirshop.hu

Második erjesztés -Másod fermentorok

kefirshop.hu

Második fermentálás- erjesztés

900ml és 1400ml változatban

Végezd el a kefir vagy kombucha második erjesztését, hogy megkapd a teljes spektrumú élő baktériumokat és élesztőket az italodban. Ez segít csökkenteni a cukor mennyiségét és szénsavasabbá is teszi az italt. Ízesítéseket is hozzáadhatsz a második erjesztés során.

 

 

kefirshop.hu

KEFIRKO Másod fermentáló:

FERMENTOR ÜVEG

1db fermentor üveg a választott kivitelben:
900ml  vagy  1400ml

A széles szájú üvegedények könnyen használhatók és tisztíthatók. Az üveg nem reaktív anyag, így nem lép kölcsönhatásba az erjesztett itallal, megőrizve annak ízét és megelőzve a szennyeződést. Áttetszősége lehetővé teszi az erjedési folyamat hatékony megfigyelését.

IVÓKIFOLYÓ

Az ivókifolyóval ellátott üveg kényelmes és rendetlenségmentes módja annak, hogy útközben is élvezhesd az erjesztett italokat. Megakadályozza a kiömlést és a csepegést, ráadásul fenntarthatóbb megoldás. Tapasztald meg, milyen egyszerűen élvezheted az erjesztett italodat.

 

VIDD MAGADDAL

Az erjesztett italok tovább frissek maradnak a légmentesen záródó fedélnek köszönhetően! Élvezd az állandó szénsavasságot, a megőrzött ízt és a biztonságos fogyasztást. Könnyen használható, és tökéletes, ha magaddal viszed a Kefirkót utazásaid során, hogy soha ne maradj le a kedvenc fermentált italod napi adagjáról.

 

ERJEDÉSI ÓRA

Állítsd be a hónap azon napját, amikor megkezded a második erjesztést. Kövesd nyomon a folyamatot, kerüld el a túlerjedést, és érj el következetesen jó eredményeket minden alkalommal.